Porto Cristo

Porto Cristo är en charmig fiskeby som har blivit ett stort turistcentrum. Det är relativt litet i jämförelse med byns historia och kultur. Varje söndag kan du njuta av den lilla marknaden bredvid stranden. Där kan du hitta lokala produkter som är typiska för Mallorca.

Ta en promenad längs piren med alla fiskebåtar och yachter. Vid lunchtid kommer du att hitta en mängd olika restauranger, caféer och lounger där du finner ett stort utbud av rätter att välja emellan och avnjuta med en fantastisk utsikt över hamnen.

Om du har tid över kan du passa på att ta ett dopp i Medelhavet vid stranden i Porto Cristo, ta en tur längs kusten i en lyxig båt eller för de mer äventyrliga – hyra en båt för att själv upptäcka de fina grannvikarna.

Man kan inte lämna Porto Cristo och Mallorca utan att besöka den historiska fyren, de berömda och historiska grottorna med en konsert av klassisk musik i bakgrunden samt den nya mallorcinska pärlfabriken.

silverware

Vi söker inte framgång, vi strävar efter lycka

Restaurang Quince
Marknad

PORTO CRISTO

Besök marknaden med handgjorda hantverk av vårt folk i Porto Cristo. Det är öppen varje söndag från 09:00 till 13.00. Omge dig av ljuset av Passeig de la Sirena, där du hittar allt från frukt, kläder, accessoarer och många inhemska produkter från Mallorca. Ta en promenad vid lunchtid och avnjut sedan en måltid på vår mysiga Restaurang Quince.

Restaurang Quince